TMA zorgt voor de Zorg!

In deze zware en hectische tijd biedt TMA/10 Zorgmedewerkers kosteloos een compleet TMA Talent Pakket aan, zo kunnen zij ontdekken wat hun talenten zijn, waar ze blij van worden en wat ze energie geeft!
De gesprekken na de TMA Talentenanalyse worden gevoerd door Gecertificeerde TMA Professionals vanuit de TMA Community.
Zij staan volledig achter deze actie en bieden de TMA Talentgesprekken daarom kosteloos en vrijblijvend aan.

Hoe werkt TMA zorgt voor de Zorg?

Ben je werkzaam binnen HR binnen een zorginstelling en geïnteresseerd in de kosteloze en vrijblijvende actie? Neem dan contact met ons op. We bieden de TMA Talent Pakketten kosteloos en vrijblijvend aan!

Stap 1: Als HR Medewerker neem je contact op met TMA voor de 5/10 kosteloze en vrijblijvende TMA Talent Pakketen

Stap 2: De 5/10 zorgmedewerkers (of eventueel 1 voor jezelf) worden online uitgenodigd voor de TMA Talentenanalyse.

Stap 3: Na afronding van de TMA Talentenanalyse neemt een TMA Professional contact met je collega op om het talentgesprek online in te plannen.

Stap 4: Het talentgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. In dit gesprek krijgt je medewerker inzicht in 44 TMA Talenten en 53 TMA Competenties.

Stap 5: Na afloop van het gesprek ontvangt je medewerker uitgebreide rapportages met alle resultaten vanuit de TMA Talentenanalyses. Compleet kosteloos en vrijblijvend!

Voor wie is de actie TMA zorgt voor de Zorg?

Voor alle zorginstellingen in Nederland!

Je kunt juist meedoen met deze vrijblijvende actie zonder TMA Licentie. Je ontvangt dan 5 kosteloze TMA Talent Pakketten voor je medewerkers (en jezelf). Jij als HR kunt deze uitdelen aan de zorgmedewerkers die deze positieve aandacht het meest verdienen.

We bieden 10 kosteloze TMA Talent Pakketten aan als je organisatie al een TMA Licentie heeft - NB deze 10 gaan NIET van je licentie af.

Weten welke zorginstellingen al meedoen? neem even contact op met TMA of kijk op deze pagina.

Voor zorgmedewerkers die hectische tijden achter de rug hebben waarin ze vooral aandacht aan patiënten hebben besteed en nu ook persoonlijke aandacht nodig hebben. Selfcare! Weten wat je talenten zijn, waar je blij van wordt en wat je energie geeft!

Wij vinden het fijn dat we op deze manier de mensen die het juist nu nodig hebben en verdienen persoonlijke aandacht kunnen geven. Omdat zij aandacht geven aan iedereen die het in deze hectische tijden zo hard nodig heeft.

Neem contact met ons op
Wil je meer weten over de actie TMA zorgt voor de Zorg? Stuur een e-mail naar info@tma.nl of neem contact op met TMA via 030-2670444 of ga naar de contactpagina.

Vrijblijvend meer info over TMA in de Zorg

Error
Volg TMA the Talent Company op https://www.linkedin.com/company/tma-methode