TMA Medewerkers en hun talenten: Jaleeza van Huizen

TMA Medewerkers en hun talenten: Jaleeza van Huizen

Jaleeza van Huizen, onze nieuwe TMA Talent Topper. Alhoewel “nieuw”, ook Jaleeza werkt alweer bijna een jaar als marketingcommunicatie adviseur voor ons. Als een echte marketing tijger neemt zij het heft in eigen handen en gaat zij niet bij de pakken neerzitten. Ons ondernemend marketingtalent is een echte doorzetter en heeft inmiddels al meerdere succesvolle marketingcampagnes gelanceerd. Hieronder lees je de meest in het oog springende talenten die tijdens haar werk tot uiting komen:  

  1. Creativiteit: dit komt erg goed van pas in haar werk. Soms krijgt ze zelfs een geweldig idee onder de douche of ‘s nachts in bed. Het liefst werkt ze het dan direct uit.
  2. Extraversie en Sociabiliteit & Contact: Jaleeza houdt ontzettend van gezelligheid en organiseert dan ook veel events voor TMA, zowel intern als extern. Zo hebben we sinds haar komst weer een echte VrijMiBo!
  3. Doorzettend: Jaleeza is een echte doorzetter. Als zij iets voor ogen heeft dan gaat ze er ook voor de volle 100% voor tot het doel behaald is, ondanks obstakels op de weg er naartoe.
  4. Afwisselend: ‘Ik heb een hoge score op Afwisseling en daarmee de voorkeur voor een veelzijdige rol. Gelukkig heb ik dat ook in mijn werk. Zo is geen één dag hetzelfde!’

‘Wat een leuk bedrijf is TMA, ik krijg zoveel verantwoordelijkheid en word helemaal losgelaten in mijn creatieve proces maar ook in mijn eigen ontwikkeling. Ik heb al zoveel mogen leren en doen in het afgelopen jaar. Gelukkig heb ik ook veel collega’s met een hoop vlieguren waardoor ik snel leer. Ik kan niet wachten op wat komend jaar me zal leren’.

Heb je nog leuke ideeën voor de marketing? Of wil je een keer samenwerken? Mail dan naar jaleeza@tma.nl

Wil je meer informatie over de TMA Methode? Of over hoe jij jouw talenten het beste kan inzetten? Mail dan naar info@tma.nl of bel 030-2670444.