Unieke TMA Workshop Hoe (ver)bind je medewerkers?

Hr Live 13 Oktober 13:20 TMA Methode

1616391513629.jpeg

Hoe (ver)bind je medewerkers?

Deze unieke workshop geeft inzicht hoe je het beste je mensen kunt behouden en hun talenten kunt ontdekken. Niet per se talenten van mensen buiten je organisatie, maar ook en vooral mensen die al in jouw organisatie werken.

Veel organisaties hebben namelijk volop talenten in huis, maar leidinggevenden en HR-professionals ontberen het inzicht welke medewerkers welke talenten hebben.

De TMA Methode is er om unieke talenten te vinden en te (ver)binden. De belofte van TMA is dat alles beter gaat als je als medewerker jezelf kunt zijn. Dan ben je namelijk ook beter voor anderen, zowel op je werk als thuis. Medewerkers die hun talenten kunnen inzetten zijn meer betrokken en blijven langer bij je werken.

In deze workshop krijg je ook inzicht en praktische handvatten om elkaar sneller en beter te leren kennen en verbonden met elkaar te zijn op een positieve en talentgerichte manier. Kom naar onze workshop op 13 Oktober 13:20 tijdens de HR Live en ontvang kosteloos onze Talent Game én Competentie Game.