Talentmanagement voor Medewerkers

Help medewerkers met Persoonlijk Talentmanagement: als mensen weten waar hun talenten liggen, werken ze het beste, leren sneller, nemen initiatief en zijn het meest betrokken.

Apple App StoreApple App Store

TMA Talentmanagement voor Medewerkers

TMA help uw mensen zelf gestructureerd het heft in handen te nemen voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk en Passend!

Overzicht van al je talenten

Als jij je eigen talenten goed kent, kun je je iedere keer opnieuw inzetten voor het oplossen van uitdagingen in je (werk)leven.

Beïnvloedende talenten

Zie hoe jij hoe andere mensen het liefst beinvloedt. Krijg persoonlijhke talentadviezen zodat je nog slimmer met je eigen belangen en die van anderen kunt omgaan.

Meer durven vanuit je talenten

Iets durven lijkt een grote stap maar dat is het vaak niet. Leer meer te durven als je gebruik maakt van je eigen talenten. TMA geeft je op basis van je eigen talenten adviesom meer te durven in jouw leven.

Ik en de groep

De meeste mensen werken regelmatig in groeopsverband met anderen. TMA legt uit hoe jij je talenten in onderlinge samenwerking kunt verbeteren.

Zelfstarten vanuit je talenten

TMA geeft een overzicht van jouw talenten op het gebied van zelfstarten en het nemen van initiatieven. Voor ieder talent krijg je advies hoe je slimmer kunt acteren op dit vlak.

Nadeel van je talenten

Jouw talenten hebben grote voordelen voor jezelf en je omgeving. Maar talenten kun je ook overdrijven en dan worden ze een nadeel voor jezelf en je omgeving. TMA geeft je het overzicht van de mogelijke nadelen van je talenten.

Je communicatietalenten

Leer hoe jij het beste vanuit je eigen talenten met andere mensen communiceert.

Organisatorische talenten

Zie hoe jij je werk het liefst organiseert en krijg adviezen hoe je de organisatie van jouw (werk) leven kunt verbeteren.

Workouts

Help medewerkers met workouts: als mensen weten waar hun talenten liggen, werken ze het beste, leren sneller, nemen initiatief en zijn het meest betrokken.

TMA 360 Graden Feedback

TMA 360 graden feedback, een dialoog over gedrag en vaardigheden.

Screenshot 2020-11-19 at 12.28.01.png

TMA Dashboard

De complete gids voor persoonlijk talentmanagement met TMA.

Help medewerkers met Persoonlijk Talentmanagement: als mensen weten waar hun talenten liggen, werken ze het beste, leren sneller, nemen initiatief en zijn het meest betrokken.

Volg TMA the Talent Company op https://www.linkedin.com/company/tma-methode