TMA Praktijkcases in de Zorg

Performance management met TMA brengt Isala naar een hoger plan.

Traditioneel wordt er in een beoordelingsgesprek naar het verleden gekeken. Bij Isala is dit gesprek veel meer op de toekomst gericht.
Isala biedt topklinische- en basiszorg. Om de kwaliteit van zorg voortdurend te verbeteren is de cyclus van evalueren, functioneren en beoordelen, als start van performance management, ingezet. Het begint zodra iemand in dienst komt.

hoofdingang-Isala-1800x1400-px (1).jpg
vHRlDnGiIXweeGgI.png

Talent in de zorg bij Reinier de Graaf Gasthuis.

Laudy Andrade Ribeiro (24) bracht als kind zo veel tijd door in ziekenhuizen dat ze niet moest denken aan werken in de zorg. Totdat verpleegkundigen haar erop attendeerden dat ze met haar ervaring en talenten een aanwinst zou zijn.

Talent in de zorg bij HBO Opleiding Verpleegkunde

‘Dankzij mijn assertiviteit kan ik goed voor mijn patiënten opkomen’
Myrthe van der Heijde (26) stopte met de opleiding Muziekmanagement om ‘iets praktisch’ te gaan doen: de hbo-opleiding Verpleegkunde. En de witte jas past haar beter dan ze zelf had gedacht.

1651736344392.png
Screenshot 2022-05-24 at 11.37.15.png

‘Echte aandacht geven aan zorgmedewerkers is hard nodig’

Elise Nieuwhof kent de zorg als geen ander, vanuit haar vakgebied - ze is hr-consultant - en als moeder van een kind met een verstandelijke beperking. Ze werkte mee aan de campagne TMA Zorgt voor de Zorg vanuit de overtuiging dat zorgverleners met de juiste aandacht een glimlach op hun gezicht én dat van hun cliënt kunnen toveren.