Ervaar Integraal Talentmanagement met TMA Talent Experience

Hoe manage en werk je samen op een talentgerichte manier met TMA? De TMA Talent Experience laat je dit vrijblijvend ervaren en beleven met een (online) workshop of demo.

Apple App StoreApple App Store

TMA Talent Experience

Op basis van echte vraagstukken die bij je organisatie spelen, simuleren wij de praktijk van integraal talentmanagement met de TMA Dashboards vol inzichten, adviezen en oplossingen. Vrijblijvend!

Meer inzicht in je medewerkers

inzicht krijgen in het talentgericht regisseren van ontwikkeling, samenwerking en performance.

Teamgericht terugkoppelen

Het begint allemaal bij de TMA Talentenanalyse. Het ontwikkelen of doen excelleren van teams en samenwerken, vereist een talentgerichte benadering. Uitgangspunt bij verandering/ontwikkeling is dat de werkwijze moet overeenkomen met wat je wil bereiken. Dus om teams en/of de samenwerking te bevorderen, is teamgericht terugkoppelen de beste manier voorwaarts.

TMA Dashboards

Het inzicht wordt gegeven door onder meer de teamleden vanuit het dashboard voor medewerkers te laten ervaren hoe zij inzichten kunnen delen. De dashboards die je hiervoor kunt gebruiken, zijn op groepsniveau individueel niveau:

Teamsamenstelling

Er wordt steeds minder vanuit een functie samengewerkt. Veel bedrijven zijn zelfs ingericht als projectorganisatie of maken de overstap naar zelfsturing. In dergelijke bedrijven is het samenstellen van teams voor projecten een dagelijks vraagstuk. Management is vanuit performance vaak geneigd te kiezen voor de bekende weg en daardoor blijft potentieel onbenut en blijft succes uit.

Medewerkers inzetten op talent

De manager zoekt iemand voor een bepaalde klus/opdracht binnen het team en wil weten wie hij/zij daar het beste voor kan inzetten. Met de TMA dashboards wordt dirrect duidelijk gemaakt welke medewerker welke talenten en competenties heeft.

"Mensen presteren beter en zijn meer betrokken wanneer ze werken in overeenstemming met hun natuurlijke talenten!"

FAQ TMA Talent Experience

Vrijblijvend meer info over TMA

Error