TMA Competentie Game

Deze game helpt jou om op laag laagdrempelige manier antwoorden te krijgen op vragen als, welke competenties heb ik, welke competenties wil en kan ik het beste ontwikkelen en welke talenten horen bij de competenties waar ik energie van krijg. Op teamniveau kan je de game spelen om te bepalen welke competenties in het team aanwezig zijn, elkaar feedback te geven en de werkzaamheden beter onder de teamleden te verdelen.

compg.jpg
compg.jpg

Over de Competentie Game

De TMA Competentie Game bevat 53 competentiekaarten en 3 kaarten met spelvarianten en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil doen met zijn eigen competenties. Daarnaast is de game er voor managers, HR adviseurs, coaches en trainers die het kunnen gebruiken bij de begeleiding van individuen en teams.

Laat een Onuitwisbare Indruk achter met TMA en Talent Game

Als coach in Nederland kun je met de TMA Methode een blijvende stempel drukken op het leven van je cliënten. Benut de kracht van intrinsieke motivatie en talentontwikkeling om échte impact te maken en cliënten te helpen bij hun persoonlijke groei en succes.

leonie.jpg

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.