Ontdek talent met onze kosteloze apps

Vind je sterke punten en talenten Mijn Talenten App.

Apple App StoreApple App Store

Sollicitatiegesprek App

De Job Interview App is de beste en uitgebreide app die managers, recruiters en HR helpt te excelleren tijdens professionele (telefonische) sollicitatiegesprekken en de structuur geeft die nodig is voor elk onderwerp van het cv van een kandidaat.

Apple App StoreApple App Store

Competentie bibliotheek App

53 competenties: gratis te gebruiken competentiebibliotheek van 53 competenties voor niet-commercieel gebruik binnen uw organisatie.

Apple App StoreApple App Store

Werk ook aan Talent in je Organisatie

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Competentiebibliotheek

53 Competencies

Interview Vragen

Ontwikkelingspotentieel

Gedragsvoorbeelden op 4 niveaus

Ontwikkelingsactiviteiten

Coaching advies

Competentiedefinities

Mijn Loopbaan Coach App

Mijn Loopbaan Coach App indexeert 8000 carrièremogelijkheden en heeft de grootste en slimste zoekmachine voor daadwerkelijke vacatures. Inclusief beschrijvingen van harde vaardigheden en vereisten voor elke functie, verrijkt met de juiste competenties. Probeer vrijblijvend!

https://www.mijnloopbaancoach.com/

8000 vacaturesuggesties en loopbaanadvies

Midden Niveau

8000 taakomschrijvingen

Bijpassende vacatures

Hoger Niveau

Competenties voor 8000 banen

Vereiste vaardigheden en ervaringen voor 8000 banen

Talent Game App

De Talent Game bevat 44 talentenkaarten en vier kaarten met spelvariaties en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die wil werken met zijn talenten.U kunt individueel en in uw teams spelen. Daarnaast is deze game bedoeld voor TMA Professionals en trainers die de game gebruiken bij individuele en team coaching.

Apple App StoreApple App Store

Ontdek Talent voor je organisatie

Probeer al onze apps om te helpen bij processen zoals competentiemanagement, interviewvragen, ontwikkelingsactiviteiten en meer ...

Apple App StoreApple App Store

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo of meer info!

Error