TMA helpt het onderwijs talenten te benutten

De ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar in hoog tempo op. TMA ondersteunt je studenten en docenten met inzicht in hun talenten en het verder ontwikkelen daarvan.

onderwijs-kopie-2.jpg
img_7503.jpg

Alles gaat beter met inzicht in je toekomst

Inzicht in de toekomst is essentieel voor succes. Voor leerlingen betekent dit inzicht in mogelijke carrièrepaden en persoonlijke ambities. Voor onderwijsorganisaties is het belangrijk om inzicht te krijgen welke vaardigheden er passen bij een snel veranderende onderwijsomgeving.

Bij TMA begrijpen we het belang van deze inzichten. We geven je studenten en docenten tools om hun doelen en ambities helder te krijgen en na te jagen.


Meer over talentmanagement

Haal het beste uit jezelf én anderen

Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn kernwaarden binnen het onderwijs. Bij TMA ondersteunen we deze zelfontplooiing. Omdat we geloven dat het vermogen om het beste uit jezelf te halen cruciaal is voor succes. Wat je rol ook is. Dat betekent dat we zowel leerlingen als onderwijsprofessionals ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Het resultaat? Leerlingen verbeteren hun studieresultaten en onderwijsprofessionals zetten hun capaciteiten optimaal in voor het welzijn van hun leerlingen.

gettyimages-886941916.jpg
gettyimages-1180593998.jpg

Begrijp elkaar beter door inzicht in elkaar

Soepele communicatie en samenwerking zijn de sleutels tot succes. TMA gaat je helpen dit te realiseren. Om zo een harmonieuzere leeromgeving te creëren. Want als we elkaar begrijpen, kunnen we elkaar beter ondersteunen in onze gezamenlijke reis van leren en ontwikkelen.

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.