De kracht van TMA

Bij TMA creëren we talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk binnen je organisatie. Onze filosofie en bijpassende modules leveren een succesvolle bijdrage aan de instroom, doorstroom en uitstroom van mensen en daarmee een toegevoegde waarde aan het rendement van je organisatie.

Door het omarmen van de ‘talentgericht organisatie’ visie bepaal je beter hoe mensen samenwerken, leren, problemen oplossen en hoe snel ze zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden. We vertellen je graag meer over TMA. Wat je van ons kunt verwachten en hoe we je helpen het beste uit je mensen te halen.

Screenshot 2022-09-09 at 11.50.31.png

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.

tma_icons_round-82.png

TMA marketing materialen

Partners en klanten van TMA worden uitgenodigd deze ondersteunende materialen zoals neutrale rapporten, logo’s, boeken en grafieken van TMA Methode te gebruiken in communicatie e.g. websites, print en presentaties.