Alles gaat beter met TMA Academy

TMA Academy heeft alle opleidingen in huis om talentontwikkeling te laten werken voor mens en organisatie. We leiden professionals op die de TMA filosofie diepgaand kunnen inzetten binnen organisaties. En via interactieve, energieke sessies leren medewerkers hun unieke talenten te ontdekken en benutten. Bij TMA Academy vinden we dat talentontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we elke dag hard aan.

over-tma-dames.jpg
tma-269.jpg

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Tijdens energieke trainingen, workshops en sessies, dagen we deelnemers uit om talentgericht denken en handelen toe te passen. Een manager vertelt over de training voor leidinggevenden: ‘In de training kreeg ik de bewustwording dat ik talentontwikkeling in het team kan toepassen, en hoe ik dat kan doen.

De focus moet veel meer op de medewerker liggen. Wat heeft die medewerker nodig? Hoe ziet een talentgesprek eruit? Hoe geef je dat vorm?’ De veelzijdige en praktische vormen in de training voor het voeren van een talentgesprek, inspireerden hem: ‘Dat gaf mij een boost!’

Bevlogen TMA professional

TMA professionals die afstuderen, staan te trappelen om het geleerde toe te passen in loopbaanbegeleiding en HR. Zo vertelt een TMA professional: 'Ik wil door middel van de TMA graag talentmanagement gaan toepassen bij kandidaten en hen ondersteunen bij het bepalen van vervolgstappen in hun carrière.

Ik kijk ernaar uit om positief aan de slag te gaan met talenten in relatie tot competenties.' Wat zij het meest waarderen aan de TMA: 'Heel fijn om via de ingang van drijfveren en talenten op zoek te gaan naar waar je het meeste energie van krijgt en te ontdekken dat je soms iets wel goed kan, maar dat het niet de meeste energie geeft.'


Trainingsdata   Meer over onze certificering

waarom-tma-inside.jpg
Screenshot 2022-09-09 at 11.50.31.png

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Word een gecertificeerde TMA Professional!

Wil je de TMA Methode volledig beheersen en deze inzetten voor individuele trajecten zoals coaching, loopbaanbegeleiding en werving & selectie? Meld je aan voor onze certificeringstraining en draag de TMA filosofie uit met vertrouwen en expertise.