Plan een Vrijblijvende en Kosteloze TMA talentontwikkeling experience van een half uur.

TMA Unieke talenten vinden en (ver)binden.
We delen onze best practises voor een modern Integraal Talentmanagement, laten je de TMA Talent Portal zien en lopen vrijblijvend met je door de mogelijkheden op basis van van de vragen van jouw organisatie!
Ontdek waarom duizenden andere bedrijven en organisaties TMA gebruiken voor een continue en integraal talentmanagement met moderne talent- en ontwikkelgesprekken, persoonlijke talentontwikkeling en de TMA Workouts met honderden op maat ontwikkelde adviezen, trainingen en oefeningen om vaardigheden, competenties en talenten te verbeteren.

FAQ

Wat kan ik verwachten na mijn aanvraag?

Na je aanvraag neemt een van onze adviseurs binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens de afspraak bespreken we de doelstellingen van jouw organisatie en geven we je een persoonlijke demo van de TMA Talent Portal. Zo kun je zelf ervaren hoe TMA voor jouw organsatie kan werken.

Hoe gaat de TMA Experience in zijn werk?

We begrijpen dat elke vraag uniek is. Daarom bieden wij een kosteloze TMA Talent Experience aan. Tijdens deze experience vertalen we jouw vragen en doelstellingen naar de TMA Talent Portal. Zo heb jij al in minder dan 30-minuten duidelijk hoe TMA jouw organisatie kan helpen.

Kan ik TMA ook bekijken zonder TMA Experience

Ja dat kan. Als je liever zelf wat meer te weten wilt komen over TMA en het talent platform neem dan contact op met info@tma.nl voor meer informatie, zodat we jouw vraag op een andere wijze kunnen beantwoorden.

Kan ik TMA ook zelf uitproberen?

Ja dit kan na overleg, We helpen je even op weg en daarna is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met bepaalde functionaliteiten van TMA Talent Portal.

Error

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht Telephone: + 31 30 267 0 444 Email: info@tma.nl Aanmelden TMA workshop: workshops@tma.nl