Doen waar we goed in zijn

Als TMA blinken we uit in het identificeren en ontwikkelen van talenten op alle niveaus van een organisatie. Dit helpt organisaties bij het opbouwen van effectieve teams, het bevorderen van open communicatie en het creëren van een positieve werkcultuur. Met behulp van TMA modules kunnen bedrijven hun medewerkers beter begrijpen, hun potentieel maximaliseren en duurzame groei en innovatie realiseren.

de-mannen.jpg
over-tma-heren.jpg

De kracht van content

Als TMA organisatie houden wij ons vooral bezig met het produceren van content voor het ontwikkelen van medewerkers op elk niveau. Dit is wat wij al sinds onze oprichting doen en zo is ook ons praktijkboek van Talent naar Performance ontstaan. Naast het boek hebben we allerlei materialen ontwikkeld die HR medewerkers of coaches kunnen inzetten tijdens sessies en ontwikkeltrajecten.

Kwaliteit voorop

Voor het succesvol implementeren van TMA modules en het begeleiden van medewerkers, maken we gebruik van gekwalificeerde partners. Zo borgen we de kwaliteit van onze TMA filosofie en houden we focus op waar we goed in zijn. Kijk welke partners er beschikbaar zijn.

Partners

over-tma-dames.jpg

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.