Talenten Analyse

Inzicht in talenten, motivaties en competenties

TMA - inzicht in jouw unieke talenten

TMA Talenten Analyse geeft inzicht in 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten.
Zowel dashboards als downloadbaar.

TMA Talenten Analyse

Na afronding van de Talentenanalyse zijn er dashboards en rapportages beschikbaar die talent- en ontwikkelingsgericht zijn geformuleerd en je kandidaten niet veroordeelt.

Hierdoor worden de uitkomsten sterk herkend en geaccepteerd door je kandidaat. HR experts en coaches ontvangen daarnaast (expert)rapportages en matchingsrapportages die een nog dieper inhoudelijk inzicht geven in de motieven en talenten.

scherm-afbeelding-2023-10-05-om-145543.jpeg

Talenten

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. Met behulp van deze aanpak maakt TMA Talent Assessment het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van drijfveren, drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden:

22 Drijfveren
44 Talenten
53 Competenties

Start ook met het vinden en (ver)binden van talent

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Hoe werkt de analyse:

Kandidaten maken de online Talenten Analyse die 53 competenties meet. De Talenten Analyse benadert mensen positief, oordeelt niet en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen.
De dashboards en rapportages geven informatie over de talenten van mensen en zijn ontwikkelingsgericht geschreven.

Daarnaast geeft TMA advies over de ideale werkomgeving, leerontwikkelingsstijl en aanleg voor 53 competenties. Samen met de Career Coach wordt inzicht gegeven in de beste werkomgeving en beschikbare vacatures voor jouw kandidaat.

FAQ