TMA Research

TMA Research is het wetenschappelijke kenniscentrum van TMA met een visie op talentmanagement. We staan voor transparant onderzoek gericht op innovatie en kwaliteitswaarborging met als doel bevordering van talentmanagement.

tma-221.jpg

Onderzoek doen

TMA Research is gericht op het leveren van innovatief wetenschappelijk gefundeerd onderzoek ter bevordering van talentmanagement, toegankelijk voor iedereen.

Met onderzoek bepalen we wat de huidige stand van zaken is of wat het effect is van de interventie op onderwerpen als betrokkenheid, vitaliteit en samenwerking. Uiteraard is er altijd ruimte om een onderzoek op maat vorm te geven.

Ontwikkelen bedrijfsprofielen

Een bedrijfsprofiel geeft inzicht in alle drijfveren en talenten van je gehele organisatie of een deel daarvan. Het brengt de talentcultuur en de unieke waarden van je organisatie in kaart.

Daarmee is het een effectief hulpmiddel om talentmanagement te implementeren of de transitie van A naar B in goede banen te leiden.

Ontwikkelen topprofielen

Een topprofiel brengt in kaart wat de ideale medewerker is. Dit kan voor iedere functie. Het voordeel? Je geeft het recruitmentproces beter vorm en vergroot de kans op het aannemen van het juiste personeel.

Onderzoek op maat

Bij TMA Research geloven we dat alles beter gaat met gedegen onderzoek. Onze expertise in talentmanagement stelt ons in staat om op maat gemaakte onderzoeken te leveren die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Of het nu gaat om het evalueren van betrokkenheid, vitaliteit of samenwerking, wij bieden wetenschappelijk gefundeerde inzichten om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Neem voor meer informatie contact op via rd@tma.nl

bol-vrouw-850.png

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Dan komen we graag een keer bij je langs. Bel, mail of plan een vrijblijvende afspraak in via ons contactformulier.