Teambuilding

Ieder mens heeft talenten, maar hoe creëer je van deze talenten een goed presterend team?Teamprestaties komen alleen maar tot stand als een team goed samenwerkt en iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daarbij is voor een team ook belangrijk dat het werk goed wordt verdeeld op basis van vaardigheden en talenten.

hero-filosofie.png

Met TMA voor teams krijg je direct inzicht in de gedragsvoorkeuren, competenties, talenten en pijnpunten van een team. Leidinggevenden, coaches of HR experts krijgen daarbij praktisch advies over welke aanpassingen en interventies ze kunnen doen voor nog betere teamprestaties.


Verbeter je team

Wil je inzicht krijgen in de talenten van een team om het beter te laten performen? Met het teamassessment krijg je direct inzicht in de talenten en gedragsvoorkeuren van de teamleden. De analyse maakt inzichtelijk wat een team motiveert en hoe de talenten van de teamleden zich daartoe verhouden.


Talentendialoog

Het Team assessment maakt het voor een leidinggevende, coach of HR expert mogelijk om een positieve en talentgerichte dialoog met het team te voeren op basis van objectieve data en adviezen.

teamrapport.jpg
teambuilding-1.jpg

Team fit

Elk team wil resultaten behalen. Maar heeft het team alle benodigde teamtalenten en competenties of is het nodig om extra talent te werven? Kom erachter met behulp van het Team assessment.

Aansturen & coachen

Voor een leidinggevende is het handig om te weten wat de voorkeuren en talenten van zijn team zijn. Op basis van die kennis kan een leidinggevende zijn managementstijl aanpassen en op maat gemaakte ontwikkelingsacties starten voor zijn teamleden.

Werkverdeling

Elk teamlid is anders en heeft zijn eigen talenten. De resultaten van een Team assessment maken het mogelijk om werk gemakkelijk te verdelen op basis van de talenten van teamleden.

Modules voor talentontwikkeling

Naast onze oplossing voor Team assessments hebben wij vier modules samengesteld waarmee organisaties de talentgerichte ontwikkeling van medewerkers, teams, leiders en organisatie kunnen vormgeven.

Persoonlijke ontwikkeling

teambuilding-2.jpg

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.