360 Graden Feedback

360 graden feedback, een dialoog over gedrag en vaardigheden.

360 Graden Feedback

Competenties en 360 graden feedback

Gebruiksvriendelijke 360 Feedback Tool

360 graden feedback is een gebruiksvriendelijke 360 graden feedback tool om sterke en minder sterke competenties te visualiseren. Door het verschil tussen het zelfbeeld en het beeld van anderen op competenties maak je een duidelijke analyse van de ontwikkelpunten van jezelf of je kandidaat.

Tussen 2-53 competenties
Open feedback
Voortgangsrapportage

TMA 360 graden feedbackproces:

Stap 1

Via de online tool vraagt de centrale persoon mensen in zijn / haar (werk) omgeving om feedback op belangrijke competenties. Dit kunnen collega's zijn van gelijk niveau, maar ook ondergeschikten of leidinggevenden en zelfs klanten.

Stap 2

De 53 Competenties worden gebruikt voor de 360 graden. Er kan gekozen worden voor minimaal 2 en maximaal 25 competenties.

Stap 3

Door de verschillende percepties van deze assessoren te combineren, ontstaat een compleet beeld van de centrale persoon. Vanuit de ontvangen feedback gaat de centrale persoon aan de slag met ontwikkelpunten.

Feedback van het hele bedrijf

Krijg een breder begrip van de competenties en vaardigheden in de hele organisatie door eenvoudig feedback te vragen van individuen, collega's, managers en externe klanten. U kunt medewerkers in staat stellen om zelf feedback te vragen.

Praktisch gebruik

360 graden feedback wordt gebruikt als praktisch uitgangspunt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan. Mensen vragen online feedback over belangrijke competenties van collega's en leidinggevenden.

Start ook met het vinden en (ver)binden van talent

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

“People perform better and are more involved when they work in line with their natural talents!”

FAQ over 360 feedback

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis demo of meer info!

Error