TMA zorgt voor meer vertrouwen bij zorgpersoneel

In een sector waar de mens centraal staat, draait alles om aandacht, begrip en ontwikkeling. In de zorg draagt elk individu bij aan het grotere geheel. Van de raad van bestuur tot de zorgprofessional op de werkvloer: iedereen heeft een cruciale rol in het verlenen van goede zorg. Bij TMA begrijpen we de unieke uitdagingen van deze sector. Daarom bieden we unieke oplossingen om het beste uit jezelf en je team te halen. Ontdek hoe talentgericht werken jouw mensen én de organisatie helpt om zich te ontwikkelen.

gettyimages-1383550790zoomedout.jpg
gettyimages-1313904248.jpg

Alles gaat beter als je échte aandacht geeft

Bij TMA geloven we dat het in de zorg beter gaat, als je échte aandacht hebt voor het individu. Aandacht voor patiënt, cliënt en collega's. Onze filosofie en modules helpen je bij het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gezien, gewaardeerd en begrepen voelt.

Met behulp van onze module ‘Persoonlijke ontwikkeling’ krijgen zorgprofessionals inzicht in hun unieke talenten en leren ze deze eenvoudig en zelfstandig te ontwikkelen. En door het veilig -zonder waardeoordeel- delen van talenten, krijgen ze meer inzicht in de talenten van collega’s. Dat zorgt voor meer begrip en een betere samenwerking en communicatie. Het resultaat? Een hogere patiënttevredenheid, betere zorg, meer blije medewerkers en een lagere uitstroom.


Meer over talentmanagement

Elkaar begrijpen en steunen

In de zorg kan het er hectisch aan toe gaan. Daarom is goede communicatie essentieel. Het gaat hierbij niet alleen om het spreken en horen van woorden, maar om werkelijk begrijpen en begrepen worden. Een cruciaal onderdeel hiervan is het spreken van dezelfde taal én het geven en ontvangen van feedback. In de zorg, waar informatieoverdracht vaak plaatsvindt onder grote tijdsdruk, kan wérkelijk begrepen worden het verschil maken.

TMA helpt je de onderlinge communicatie te verbeteren en een feedbackcultuur te stimuleren. Door gebruik te maken van onze module ‘Team ontwikkeling’ communiceren en werken je mensen beter met elkaar samen en geven ze elkaar de ruimte voor constructieve feedback. Dat zorgt voor een soepele informatieoverdracht, minder stress, betere werkprocessen en uiteindelijk voor een betere kwaliteit van zorg.

gettyimages-1062184406.jpg
gettyimages-1345484093.jpg

Haal het beste uit jezelf door ontwikkeling

Zorgprofessionals zijn gedreven om anderen te helpen, maar ze cijferen zichzelf vaak weg. Om goed voor anderen te zijn, is het belangrijk om eerst het beste in jezelf naar boven te halen. TMA ondersteunt zorgprofessionals bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten en capaciteiten. Het resultaat? Meer werkplezier, behoud van medewerkers en minder ziekteverzuim.

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.