TMA Team Game

Met deze game krijg je op een laagdrempelige manier antwoorden op vragen als, welke talenten heb ik, welke talenten kan ik bewuster inzetten, waar zijn wij als team goed in en hoe kunnen we de talenten van teamleden beter inzetten. Het kan individueel en in teamverband worden gespeeld.

teamgb.jpg
teamg.jpg

Over de Team Game

Deze game is speciaal ontwikkeld voor TMA Team Professionals om te gebruiken tijdens teamsessies. Ben je geïnteresseerd om team professional te worden neem dan contact met ons op of schrijf je in voor de team professional certificeringstraining.

Laat een Onuitwisbare Indruk achter met TMA en Team Game

Als coach in Nederland kun je met de TMA Methode een blijvende stempel drukken op het leven van je cliënten. Benut de kracht van intrinsieke motivatie en talentontwikkeling om échte impact te maken en cliënten te helpen bij hun persoonlijke groei en succes.

leonie.jpg

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.