TMA Filosofie

De Positieve Psychologie Methode is een positieve, niet-oordelende, concrete en talentgerichte basis voor het vinden en (ver)binden van talent.

fran.jpg
over-tma-heren.jpg

Waar kan TMA mij mee helpen?

Wij geloven dat talentgericht werken betekenisvolle resultaten oplevert voor individuen en organisaties. Onze TMA-filosofie gaat er vanuit dat organisaties op hun best zijn als mensen zichzelf kunnen zijn en werk doen dat bij hun talenten past. Want talenten zijn de kern van jezelf zijn en bepalen de manier waarop je reageert op de wereld om je heen.
Door TMA in te zetten in je organisatie, bereik je hogere productiviteit, natuurlijke samenwerking, lager verzuim, betere retentie, meer betrokkenheid en minder stress en burn-out. Talentgericht werken en organiseren levert een cultuur op waarin dingen makkelijker, leuker, béter gaan.


Download Kenniskaart TMA Waarden

Wat biedt TMA?

TMA biedt oplossingen via een online platform in de vorm van modules. Deze geven antwoord op alle vraagstukken die te maken hebben met mensen en werk. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling of organisatieontwikkeling. De talentgerichte adviezen in de modules zijn op alle niveaus en gebieden toepasbaar.
Onze talentgerichte adviezen zijn op maat gemaakt voor alle belangrijke organisatierollen. We hebben adviezen voor HR experts, recruiters, teammanagers, coaches, individuele medewerkers en boardroom.

hero-filosofie.jpg

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.