TMA VR Games

Met onze games dagen we je uit om talenten bewust in te zetten. Om beter samen te werken, is het van belang dat je je eigen en elkaars talenten kent en weet te vinden. In de TMA games worden individuen en teams hierop uitgedaagd. Zo leren ze in real time samenwerken op talent.

gettyimages-1161972860.jpg
tma_poster2_final.jpg

VR Talentgames

In de VR Talentgames moet jij met je team samenwerken, om te zorgen dat de bom niet ontploft! Om dat te voorkomen, los je met je team allerlei verschillende puzzels op. De puzzels variëren in moeilijkheidsgraad en in welke competenties en talenten er nodig zijn, om ze tot een goed einde te brengen.

Samenwerken is in de VR Talentgames van levensbelang. Maar let op! De taken voor de teamleden zijn verdeeld in VR-spelers en de controlekamer. De teamleden in de controlekamer hebben meer overzicht. Zij geven instructie aan de teamleden in de VR. Deze moeten met slimheid en vaardigheid de puzzels oplossen. Het team staat onder druk en er kan elk moment iets onverwachts gebeuren. Daarom is flexibiliteit bij alle spelers ook van belang.

Als laatste is belangrijk dat het team een strategie bedenkt, voor het te werk gaat. Succes is namelijk niet gegarandeerd, wanneer het team als kippen zonder kop de puzzels op gaat lossen. Welke puzzel kost het meeste tijd, welke is het makkelijkste? En wie heeft talent voor welke puzzel?

TMA Team Game

Deze game helpt je als TMA Team professional eenvoudig inzichtelijk te maken hoe de drijfveer scores van de teamleden zich tot elkaar verhouden en laat zien wie welke talenten heeft. Hierover kan het team dan onder begeleiding het gesprek met elkaar aangaan tijdens een teamsessie. Tevens kan op competentieniveau de TMA Performance matrix gevisualiseerd worden om te laten zien wie van bepaalde competenties energie krijgt en wie er goed in is.

Deze game is speciaal ontwikkeld voor TMA Team Professionals om te gebruiken tijdens teamsessies. Ben je geïnteresseerd om team professional te worden neem dan contact met ons op of schrijf je in voor de team professional certificeringstraining.

teamgame.jpg
talentg.jpg

TMA Talent Game

Met deze game krijg je op een laagdrempelige manier antwoorden op vragen als, welke talenten heb ik, welke talenten kan ik bewuster inzetten, waar zijn wij als team goed in en hoe kunnen we de talenten van teamleden beter inzetten. Het kan individueel en in teamverband worden gespeeld.

De TMA Talent Game bevat 44 talentkaarten en 4 kaarten met spelvarianten en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil doen met z'n eigen talenten. Daarnaast is de game er voor managers, HR adviseurs, coaches en trainers die het kunnen gebruiken bij de begeleiding van individuen en teams.

TMA Competentie Game

Deze game helpt jou om op laag laagdrempelige manier antwoorden te krijgen op vragen als, welke competenties heb ik, welke competenties wil en kan ik het beste ontwikkelen en welke talenten horen bij de competenties waar ik energie van krijg. Op teamniveau kan je de game spelen om te bepalen welke competenties in het team aanwezig zijn, elkaar feedback te geven en de werkzaamheden beter onder de teamleden te verdelen. De TMA Competentie Game bevat 53 competentiekaarten en 3 kaarten met spelvarianten en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil doen met zijn eigen competenties. Daarnaast is de game er voor managers, HR adviseurs, coaches en trainers die het kunnen gebruiken bij de begeleiding van individuen en teams.

compg.jpg

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules.