TalentOntwikkeling.jpg

Motor voor groei & innovatie

Een organisatie bestaat door haar mensen. Een ambitieuze organisatie die wil groeien, vereist mensen die meegroeien en in hun kracht (gaan) staan. Dat kan alleen als mensen zien wat hun eigen talenten zijn en waar ze het verschil maken; hun talenten delen met anderen waar ze mee samenwerken, zodat ze elkaar beter begrijpen. Dan werk je beter samen en groei & innoveer je sneller.

De kracht van eenvoud

TMA lanceert de module ‘Talentontwikkeling’ om iedereen in de organisatie op een toegankelijke wijze inzicht te geven in de eigen unieke talenten. In begrijpelijke taal met eenvoudige functies. Het geeft iedereen de mogelijkheid te begrijpen wie je bent, waar je kracht ligt en hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen.

Een + voor je medewerkers

· Inzicht: inzicht in je eigen unieke talenten in begrijpelijke taal
· Ontwikkeling: leren & ontwikkelen door feedback en workouts, eenvoudig in gebruik
· Verbinding: door je talenten te delen met collega's leer je elkaar te begrijpen, op elkaar in te spelen en beter samen te werken
· Zelfstandig: je kan zelf aan de slag en desgewenst in dialoog met je collega, manager, coach of HR

Een + voor de organisatie

· Inzicht: compleet inzicht in alle talenten binnen je organisatie
· Verbinding: talent gedreven (samen)werken met één taal die iedereen begrijpt
· Ontwikkeling: talenten vinden, teams samenstellen en optimaal al het potentieel in beschikbare talenten benutten (met beschikbare mensen meer aankunnen en doen)
· Zelfstandig: direct voor alle medewerker eenvoudig toegankelijk en beschikbaar

Screenshot 2022-10-26 at 15.36.59.png

Vanuit je broekzak

Talentontwikkeling eenvoudig gemaakt in vier functionaliteiten die mensen stapsgewijs kunnen gebruiken.

Vanuit je broekzak

Talentontwikkeling eenvoudig gemaakt in vier functionaliteiten die mensen stapsgewijs kunnen gebruiken.

Talenten

Je krijgt inzicht en advies over de eigen talenten: hoe kun je vanuit kracht communiceren? Hoe leer je slimmer? In welke omgeving kom je het beste tot je recht? Hoe durf je meer? Hoe werk je beter samen met anderen?

Feedback

Feedback is leren. Een reflectie hoe anderen jou ervaren en een bevestiging op inzicht in eigen talenten. In onze app vragen mensen eenvoudig en snel aan anderen wat ze van hun gedrag vinden, wat ze goed doen en wat er nog beter kan.

Verbinden

Het delen van talenten met anderen is een volgende belangrijke stap. Want samenwerken wordt pas echt leuk en waardevol als samenwerkende mensen elkaars kwaliteiten en valkuilen door en door kennen.

Workouts

Als mensen vanuit de verkregen inzichten een beslissing nemen om iets in hun leven te veranderen, dan is er altijd de vraag: hoe doe ik dat dan? Workouts zijn micro-oefeningen die praktisch antwoord geven op de hoe-vragen zodat mensen echt vooruit kunnen komen.

Start ook met het vinden en (ver)binden van talent

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

Neem gerust contact op voor een gratis demo of meer informatie!

Error