TMA Medewerkers en hun Talenten: Manon Jansen

1652694051271.jpeg

Manon Jansen maakt al jaren een mooie ‘TMA journey’. Ze is begonnen als accountmanager waar ze met veel plezier klanten heeft geënthousiasmeerd en begeleid. Met één been stond Manon altijd wel in het psychologische speelveld van TMA.

In de loop der jaren werd dit aandeel steeds groter. Nu is ze manager van TMA Research, waarbij ze haar talenten en psychologische kennis kan bundelen. Met veel passie zet ze zich in om de wetenschappelijke basis verder te borgen, het effect van de TMA Methode in kaart te brengen, relevante onderzoeken op te zetten en het TMA-kenniscentrum van talentmanagement uit te breiden.

‘Ooit werd ik keihard afgerekend op targets. Bij TMA werd gezegd: wij hebben geen targets. Zolang je gedrag maar goed is, komt het resultaat vanzelf. Ik kon het moeilijk geloven. Maar na vele jaren kan ik echt zeggen dat ik werk vanuit mijn talenten en mijn gedrag wordt beloond met mooie resultaten!’

Een greep uit haar talenten:

Inlevend: Manon is altijd degene die oprechte interesse toont en mensen snel doorziet. Dit maakt haar een fijne collega en prettig om mee samen te werken.
Autonoom: 'Een heerlijk talent als je de Research en Development afdeling mag opzetten en organiseren. Een feestje! '
Doelgericht: Manon is altijd op haar doelen gefocust en deze worden dan ook altijd nagestreefd.
‘Mijn droom is om TMA Research zo groot te maken dat de hele wereld naar TMA kijkt als het gaat om (de wetenschap van) talentmanagement. Daarvoor zijn we al goed op weg!’

Meer talenten van Manon leren kennen? Of heb je onderzoeks- wensen of ideeën? Mail naar m.jansen@tma.nl

TMA Methode uitgelegd in 1,5 minuut

Werk ook aan Talent met TMA

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.