Vind TMA Partner

Vind een gecertificeerde TMA Partner en breng de kracht van de TMA Methode naar uw organisatie.

Maak kennis met ons gecertificeerde partnernetwerk

De TMA Methode is beschikbaar via ons netwerk van gecertificeerde partners van consultants, trainers en coaches. Onze partners zijn meer dan alleen wederverkopers. Ze zijn een gepassioneerde gemeenschap van deskundige professionals die zich toeleggen op het verbeteren van de prestaties van mensen en culturen van organisaties over de hele wereld. Elke partner is een vertrouwd lid van ons team, gemachtigd om de TMA Methode om te zetten in uw aangepaste oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van de huidige werkplek.

Over TMA Methode

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en heeft jaarlijks wereldwijd impact op meer dan 1 miljoen mensen. TMA is gebaseerd op positieve psychologie en helpt continue talenten/competenties te ontwikkelen, en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk te maken. TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten.

Vul het onderstaande formulier in voor een lijst met TMA Methode Partners die kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Error

De TMA Filosofie wordt wereldwijd uitgegeven vanuit Utrecht en is vanaf 1999 onder leiding van Edwin van IJzendoorn en Bastian Müller ontwikkeld.

TMA's belofte

"Mensen ontwikkelen zich het beste, ondernemen zelf actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat aansluit bij hun talenten, capaciteiten en competenties."