Training Leidinggeven aan talent!

Leer alles wat jij als manager moet weten over het vinden, behouden en ontwikkelen van talent met de training Leidinggeven aan talent met TMA!
De praktische, direct toepasbare training gericht op het optimaal benutten van (team)talent.

Leer alles wat jij als manager moet weten over het vinden, behouden en ontwikkelen van talent. Leidinggeven aan talent! is een zeer praktische, direct toepasbare training, helemaal gericht op het optimaal benutten van teamtalent. Tijdens deze training leert dr. Mirjam Baars managers in één dag alles over talentmanagement. Zij geeft de training samen met Maurice van Raalte, expert op het gebied talentmanagement en de TMA Methode. Door de combinatie met TMA gaan deelnemers naar huis met visie én praktische tools. Een dag vol inspiratie, bruikbare tools en een hoop positiviteit!

Vraagstukken

Hoe krijg je zicht op het aanwezige talent en potentieel binnen jouw team? Hoe stimuleer je eigenaarschap bij jouw medewerkers? Wat kun je doen om je team ijzersterk en innovatief te maken? Welke rol spelen jouw talenten als leidinggevende in dit geheel? Voor veel managers zijn dit bekende vraagstukken. Behoefte aan antwoorden? Lees dan vooral verder.

Doel van de training

Wil jij als manager het beste uit de talenten en competenties van jouw team halen? Na deze training weet je hoe je (jong) talent ontwikkelt, talentmanagement concreet toepast om talent te behouden, eigenaarschap vergroot en wat jouw rol als leidinggevende als spil in dit geheel inhoudt.

Dr. Mirjam Baars, MBA

Leidinggeven aan talent! is ontwikkeld door dr. Mirjam Baars, in samenwerking met TMA. Mirjam Baars is docent en onderzoeker bij Fontys Hogeschool, managing director van Satisaction en auteur van 'Leidinggeven aan Talentontwikkeling', hét toonaangevende boek voor talentontwikkeling. TMA – the Talent Company heeft al 20+ jaar ervaring in het vinden, behouden en ontwikkelen van talent.

Learning journey

De training Leidinggeven aan talent! houdt niet op na de trainingsdag. Het is juist een praktische training, gericht op de praktijk. Door middel van relevante opdrachten en intervisie ga je het geleerde direct toepassen. Je krijgt hierbij ondersteuning in de online leeromgeving. Door te oefenen word je snel vaardig in talentmanagement. Zo ervaren jouw team én organisatie direct de voordelen van talentmanagement!

Informatie

De training begint uiterlijk twee weken voor de trainingsdag online. Daarna vindt de trainingsdag plaats op locatie. In de twee maanden daarna ga je zelf aan de slag met talentmanagement, wat we bespreken tijdens een intervisie training. Om mee te doen, moet je aan de volgende criteria voldoen: je bent manager of leidinggevende en je geeft leiding aan een team. Daarnaast beschik je over een recente TMA analyse, gevalideerd door een TMA professional. Heb je deze niet? Neem contact op met een TMA professional uit jouw organisatie of met TMA via trainingen@tma.nl

Resultaat

Deelnemers geven aan dat zij na de training veel nieuwe inzichten hebben opgedaan. Ze kunnen talent management concreet toepassen. Ze weten hoe zij hun team eigenaarschap laten pakken op hun verantwoordelijkheden. Ze weten hoe ze oudere en jongere medewerkers kunnen combineren, om beide te behouden. Ook niet onbelangrijk: deelnemers geven aan dat ze een leuke dag hebben gehad waar ze energie & inspiratie van kregen!

Praktische informatie

De volgende training is op dinsdag 8 februari 2022 van 9:30 - 16:30 uur.
Pythagoraslaan 101 te Utrecht, gebouw De Pyth.
Aanmelden en vragen via trainingen@tma.nl.