download (4).png

TMA Certificeringen 2023

TMA - the Talent Company besteedt bijzonder veel zorg aan het ontwikkelen van wetenschappelijke en professionele instrumenten.
Hierbij worden de belangrijkste richtlijnen en certificeringen gevolgd zoals voorgeschreven door NIP en ISO.
De TMA Talentenanalyse is COTAN geregistreerd sinds 7 februari 2022.
COTAN is de centrale commissie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en tevens lid van de International Test Commission.

TMA & Science

TMA bewaakt de validiteit van haar instrumenten door gebruik te maken van in de wetenschap gevalideerde theorieën die nauwkeurig verwoord en gedocumenteerd zijn.
Psychometrische betrouwbaarheid wordt hierbij zelfs strenger nagestreefd dan normaal. Dit om de aansluiting van de rapportages op de TMA Concepten, Talenten en Competenties te optimaliseren.

145.jpeg

TMA & ISO 27001

TMA - the Talent Company is ISO 27001 Certified. This globally recognized standard in the field of information security describes how TMA processes information security, with the aim of ensuring the confidentiality, availability and integrity of information for your organization. Think of protecting personal and/or company data, protection against hackers and burglary.

De TMA Positieve Psychologie Methode wordt wereldwijd uitgegeven vanuit Utrecht en is in 1999 opgericht door Edwin van IJzendoorn en Bastian Müller

Start ook met TMA Talent Methode

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.