Werken bij TMA is een feestje!

Jij bent op je best als jij jezelf kunt zijn. Juist dan ben jij waardevol. Voor jezelf en voor anderen. We geloven dat het volledige potentieel van TMA alleen kan worden bereikt als de unieke talenten van jou worden erkend en benut. Dat maakt werken bij TMA een feestje.

dsc08589.jpeg
tma-249.jpeg

Talentgerichte werkomgeving

Onze TMA-filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

Als je deel uitmaakt van ons team kun je die talenten inzetten om impact te maken. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten.

Jouw talenten zorgen ervoor dat wij succesvol zijn en jij met plezier je werk doet. Dat betekent dat we bij vacatures net even verder gaan om te kijken of we een match hebben. Kijk of er een vacature is die aansluit bij jouw gevoel en laat ons dat dan weten. Na een talentanalyse weten we dan snel of jij de ideale aanvulling bent voor ons team.

Over TMA