Loopbaan Advies

TMA Loopbaan Advies Tools zijn positief, oordelen niet en bieden volledig inzicht in talenten, competenties en beste carrièrekansen.

TMA Unieke talenten vinden en (ver)binden

Alles gaat beter als jij jezelf kunt zijn.

Loopbaan Advies

Uitgelegd

Jouw perfecte carrière begint met een werkomgeving die past!

Loopbaan Advies toont natuurlijke competenties en (verborgen) talenten. De resultaten van de loopbaanassessment zijn positief, niet-oordelend en bieden alle inzichten in uw talenten, beste carrièrekeuzes, competenties en beschikbare vacatures die perfect passen bij de situatie van uw kandidaat.

Eenvoudig maar niet simplistisch

Loopbaan Advies bestaat uit vragen en triades. U kiest simpelweg aan welke uitspraken u de voorkeur geeft of de minste. Omdat er zoveel verschillende combinaties van antwoorden zijn, zijn er ontelbaar veel verschillende testresultaten. Jij bent uniek!

Betrouwbaar

Loopbaan Advies ondergaat uitgebreide validiteits- en betrouwbaarheidstests door een aantal psychologen, inclusief jaarlijkse correlatieonderzoeken.

Gebruikt met de Talenten Analyse

de Talenten Analyse rapporteert over persoonlijkheid en onthult 22 motieven, 53 competenties en 44 TMA-talenten op een positieve en niet-oordelende manier.

Blijf dicht bij natuurlijke talenten en competenties

Loopbaan Advies vertrekt vanuit de veronderstelling dat we niet willen dat je de persoonlijkheid van je kandidaat verandert, we duiken in natuurlijke talenten, competenties en interesses en adviseren over een perfect passend loopbaanpad.

Loopbaan Advies Instrumenten

Help je kandidaten een ander beroep te kiezen. Via Talenten Analyse, gecombineerd met Loopbaan Advies, kom je er snel achter waar de talenten, makkelijk te ontwikkelen competenties, interesses en vooral openstaande vacatures liggen voor jouw kandidaten.

Loopbaan Advies Midden

Help uw kandidaten een ander beroep te kiezen. Via de Talenten Analyse, kom je er snel achter waar de talenten, makkelijk te ontwikkelen competenties, interesses en vooral openstaande vacatures liggen voor jouw kandidaten.

Mijn Loopbaan Coach

Mijn Loopbaan Coach Indexeert 8000 carrièremogelijkheden en heeft de grootste en slimste zoekmachine voor daadwerkelijke vacatures. Het bevat beschrijvingen van harde vaardigheden en vereisten voor elke functie, verrijkt met de juiste competenties. In de commerciële versie van Career Coach indexeert een zeer krachtige zoekmachine vrijwel elke online vacature binnen enkele seconden.

Loopbaanadvies op hoger niveau

Loopbaanadvies op hoger niveau brengt voorkeuren voor bepaalde beroepssectoren en activiteiten in kaart. Het is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar met midden tot en met universitair niveau. De antwoorden op de stellingen meten de voorkeur voor bepaalde sectoren en activiteiten. Hierdoor krijgt de kandidaat meer zelfinzicht en input om verder na te denken over de richting van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Naast inzicht in de interesse in de beroepssectoren en activiteiten, geeft dit rapport ook professionele suggesties.

25 Branches
50 Interesses
8000 Beroepsmogelijkheden

Start ook met TMA Talent Methode

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.

"Mensen presteren beter en zijn meer betrokken wanneer ze werken in overeenstemming met hun natuurlijke talenten!"

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis demo of meer info!

Error