Talentmanagement voor Organisaties

Breng op een overzichtelijke, snelle en efficiënte manier de talenten, kwaliteiten en competenties van medewerkers in beeld met TMA Talentmanagement voor Organisaties.

Schermafbeelding 2021-10-11 om 13.12.01.png

TMA talentmanagement voor Organisaties

Krijg eenvoudig te begrijpen grafische overzichten van de talenten, kwaliteiten en competenties van medewerkers en sollicitanten gebaseerd op de Talenten Analyse, Capaciteiten Analyses, Competentieprofielen, Drijfveren en Interesses.

Talent Pool

Iedereen heeft talent, maar waarvoor precies? TMA Talent Pool is een database met daarin de talentgegevens van al uw medewerkers. Wanneer er een nieuwe klus of klus geklaard moet worden, biedt deze tool de mogelijkheid om snel te achterhalen wie daarvoor het meest geschikt zou kunnen zijn.

Snel het potentieel van (toekomstige) medewerkers ontdekken?!

Met TMA bieden we beknopte, overzichtelijke rapportages die u snel inzicht geven in kwaliteiten en talenten.

Diverse Talent Analytics-tools

Verbeter personeelsplanning en zakelijke beslissingen met Talent Analytics. De sleutel ligt in het integreren van analyses en aanbevelingen in de besluitvormingsprocessen en workflows.

Performance Matrix

De medewerkers krijgen inzicht in de verhouding tussen talenten – competenties – verwachtingen van de functie. Dit biedt
een overzicht aan de medewerker en de leidinggevende of de medewerker vooral talenten kan inzetten en welke competenties nog ontwikkelbaar zijn met de talenten die de medewerker van nature bezit.

Competentie Assessment

Elke functie vraagt om specifieke competenties. Om de juiste match te maken, krijgt u diepgaand inzicht hebben in de competenties van medewerkers en kandidaten.

TMA Competentiebibliotheek

53 Competenties vormen de basis van de TMA Methode. Identificeer, match en ontwikkel met TMA Competentiebibliotheek

Competency Match

Match de TMA Competentiebibliotheek met uw kandidaat.

Competency Set Assessment (CSA)

Om een goed competentieprofiel te maken heeft TMA een praktische tool ontwikkeld: je kunt zelf een voorlopig profiel aanmaken en een geautomatiseerde feedbackvragenlijst sturen naar key stakeholders met behulp van de "Competence Set Assessment". Nadat iedereen feedback heeft gegeven op het voorlopige profiel, ontvang je automatisch een rapportage waarin alle feedback is verwerkt. Het is dan gemakkelijker om het juiste profiel te kiezen.

Start met Talentmanagement voor Organisaties

TMA maakt een eerste identificatie van kwaliteiten en talenten inzichtelijk met door wetenschappelijk onderbouwde online tools. Via heldere interactieve rapportages ontdekt u de talenten van uw (toekomstige) medewerkers.

TMA Talent Bibliotheek

Talenten zijn de bouwstenen van TMA: identificeer, match en ontwikkel 44 talenten met TMA Talent Bibliotheek.

TMA Talenten analyse Instrumenten

Diep inzicht in talenten, motivaties en competenties.

TMA Loopbaan Instrumenten

Help uw kandidaten een ander beroep te kiezen. Via TMA Talent Assessment, gecombineerd met TMA Loopbaan Instrumenten, kom je er snel achter waar de talenten, makkelijk te ontwikkelen competenties, interesses en vooral openstaande vacatures liggen voor jouw kandidaten.

TMA Team Building

De complete gids voor Teambuilding.

jeg66171.png

Capaciteiten Analyses

Test het leervermogen en de snelheid om nieuwe kennis toe te passen en problemen op te lossen met TMA Capaciteiten Analyses.

TMA 360 Graden Feedback

TMA 360 graden feedback, een dialoog over gedrag en vaardigheden.

"Mensen presteren beter en zijn meer betrokken wanneer ze werken in overeenstemming met hun natuurlijke talenten!"

Vrijblijvend meer info over TMA

Error

FAQ Talentmanagement voor Organisaties