TMA Medewerkers en hun talenten: Leonie Letter

TMA Medewerkers en hun talenten: Leonie Letter

TMA zal de komende tijd haar medewerkers voorstellen aan jullie en wat meer vertellen over hun talenten: Leonie Letter mag aftrappen!

De meeste van jullie hebben haar wel eens gesproken aan de telefoon. Leonie is namelijk Business Service medewerker bij TMA sinds november 2018. Zij houdt zich onder andere bezig met de eerstelijns vragen die binnenkomen via de telefoon of e-mail. Daarnaast geeft zij beheerdersinstructies om klanten wegwijs te maken in het TMS.

‘’Sinds het laatste anderhalf jaar doen we de beheerdersinstructies online via Teams en dat werkt erg prettig. Het is altijd feest om klanten mee te nemen in ons Talent Management Systeem. Het is mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden als ik de dashboards en alle mogelijkheden laat zien of als ik even bijspring als ze ergens niet uitkomen. Vaak heb ik direct resultaat van mijn werk, dat betekent dat ik een klant goed op weg kan helpen in het TMS of antwoord heb op hun vragen. Sommige vragen zet ik door naar de collega's van de tweede lijn, bijvoorbeeld bij een specifieke wensen of een maatwerkvraagstuk’’.

Leonie is een echte allrounder, zij heeft een hoop talenten: Betrokken, Servicegericht, Praktisch, Doorzettend en Plichtsgetrouw. Deze talenten zet zij op verschillende manieren in. Zo maakt zij sinds kort naast alle front office taken ook alle tutorials en video's. ‘’We merkten dat er behoefte was aan deze vorm van leren. Vaak willen deelnemers snel weten hoe ze iets kunnen doen en gaan ze er dan niet een hele syllabus erop naslaan. Dan is een instructievideo een uitkomst!’’

Wil je meer informatie over de TMA Methode? Of over hoe jij jouw talenten het beste kan inzetten? Mail dan naar info@tma.nl of bel 030-2670444.