De Dag van de Zorg & TMA

De Dag van de Zorg & TMA

Omdat TMA de zorg een warm hart toedraagt besteedden wij vorige week ook aandacht aan de jaarlijkse Dag van de Zorg en maakten wij er meteen een week van!

Wij weten hoe belangrijk aandacht is voor wie je bent en wat je doet. En zeker zo belangrijk: de aandacht voor de cliënt of patiënt. Met speciale TMA Zorg pakketjes gingen wij op pad naar onze huidige zorgklanten. De zorgklanten die we niet konden bezoeken, hebben een pakketje opgestuurd gekregen.

WhatsApp Image 2022-05-13 at 8.50.45 AM (1).jpeg

Ook spraken collega's Anneke en Jaleeza meerdere zorgmedewerkers over de passie voor werken in de zorg. En hoe fijn het is om te weten wat je talenten zijn en dat je die ook kan gebruiken in de omgeving waar je werkt. Mede door Corona heeft de zorg een paar roerige jaren achter de rug. Hoe ga je om met de hogere werkdruk die is ontstaan? hoe kan je beter samenwerken in een team en hoe geef je aandacht aan een collega, patiënt of cliënt? Weten welke talenten je kunt gebruiken in je dagelijks werk en in de samenwerking met collega's zorgt voor positieve energie, verbinding en plezier. Enkele verhalen hierover lees je hier:

Talent in de Zorg: Laudy

Talent in de Zorg: Myrthe

Meer weten over TMA in de zorg? Mail dan naar zorg@tma.nl