TMA Professionals in de Praktijk

TMA Medewerkers en hun talenten: Carlo Wagemakers

Wie ook alweer zo’n 7 jaar rondloopt bij TMA is Carlo Wagemakers in de rol als Business Consultant. Na eerst de zuidelijke regio’s in zijn klantenportefeuille te hebben gehad (hij woont namelijk om de hoek bij de Efteling) is hij nu verantwoordelijk voor de sector Zakelijke markt en sinds kort, Sport.

PbMxFRvZwYkNJNcT.jpeg
1654586686468.png

‘De vernieuwde training vormt een tweetrapsraket!’ In gesprek met TMA Trainer Marjon Vervest

Tijd om kennis te maken met één van de TMA Trainers, die de vernieuwde TMA Certificeringstraining trainen. Hoe heeft Marjon Vervest de training in de nieuwe vorm ervaren? Wat zijn haar take aways over blended learning?

TMA Medewerkers en hun Talenten: Manon Jansen

Manon Jansen maakt al jaren een mooie ‘TMA journey’. Ze is begonnen als accountmanager waar ze met veel plezier klanten heeft geënthousiasmeerd en begeleid. Met één been stond Manon altijd wel in het psychologische speelveld van TMA.

1652694051271.jpeg
1652945670575.jpeg

TMA Professional in het zonnetje: Emi Salas

Emi Salas. Emi (55) is loopbaancoach en begeleidt jongeren bij hun keuze voor een studie/tussenjaar. “Jonge mensen maken, in een periode waarin ze nog in ontwikkeling zijn, belangrijke keuzes.”

Werk ook aan Talent met TMA

Consultants

Als consultant begeleid je jouw klanten bij het implementeren van TMA Talent Management. Je gaat uit van positieve psychologie.

Organisaties

Als organisatie wil je de TMA positieve psychologie instrumenten en TMA Talent Management Methode implementeren in je eigen organisatie.

Coaches

Als coach geloof je in positieve psychologie, talent en mogelijkheden die het verschil maken voor de kandidaten die je begeleidt.